Äntligen klar!

Välkommen till min uppdaterade hemsida! Här kan ni följa med mig på mitt jobb som fotograf och få en inblick i hur det ser ut bakom kulisserna. Kommer även ge en del tips om ljussättning och annat som rör foto här i min blogg. Det är alltid kul att få dela med sig av sina erfarenheter och saker man snappat upp genom åren som fotograf!

Till största delen jobbar jag med att porträttera människor i olika former. Frilansar t.ex. åt div. tidningar och tar även porträttbilder på privatpersoner och fotar bröllop. Världens roligaste jobb helt enkelt! :)

/Daniel Wadenius

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Äntligen klar!

  1. Maria Mohlin skriver:

    Toppen att du har kommit igång, lycka till nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>