Fånga Ljuset, lyft dina bilder

Så lyder rubriken på senaste specialutgåvan av Kamera & Bild där man samlat ihop flera av de fotoskolor som förekommit i tidigare nummer. Temat är hur man arbetar med ljus i olika former och del 4, hur man använder sig av flera kamerablixtar är extra intressant ;)

Kamera & Bild skriver:
LJUS DEL 4: så arbetar strobisten

Strobism är konsten att kontrollera ljuset från flera små blixtar. Fotografen och strobisten Daniel Wadenius avslöjar sina knep om hur han använder sig av flera små blixtar för att skapa magiska bilder med rejält stuns i ljuset.

Så ett tips är att hålla utkik i tidningshyllan!

Det här inlägget postades i Inlägg, Kurser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>